Ekologisk städning i ditt hem!


Vill du förenkla din vardag så låt Skåne Eco Städ ta hand om din hemstädning, kanske du skall flytta, vi är duktiga på städa ditt hem för fina bilder till annonserna.


Flyttstädning


är vi proffs på, där även fönsterputs ingår.
Vi är duktiga på städa ditt hem för fina bilder till annonserna.
Vi erbjuder dig en servicenära och trygg kundrelation. Alla våra medarbetare har hjärtat på rätt ställe och utför alla dina önskemål just så som du vill ha det.


Vi värdesätter vära kunder och vår personals hälsa, och naturligtvis vill vi att ditt hem skall må bra, därför städar vi med miljövänliga produkter.
Uppsägningstiden är 1 månad, avtalet löper tills det sägs upp.


hemstädning 1


Hemstädning


Vi är det själklara valet om ni vill komma hem till ett rent och fräscht hem efter en lång arbetsdag. Vi håller hög kvalitet, säkerhet och god service. Vi skräddarsyr efter era behov och önskemål.


byggstädning

Byggstädning

Vi är noggranna och har kvalitetsgaranti på vårt arbete. Vi är företaget som vet vikten av att vara snabba för hålla fastsatta tider.

byggstädning

Fönsterputs

Vår yrkesstolthet är att vi är snabba och noggranna. Era fönster kommer att var skinande och som ni vet ger rena fönster ett rent intryck i hela boendet. Vi tar också bågar och karmar om ni så önskar.

Vi har stor erfarenhet av städningar, både till privatkunder och företag. Vi ser alltid till kundens behov och anpassar oss efter era önskemål.

Vi underhåller våra material så de är fräscha och för lång hållbarhet. Vi byter ut dem med jämna mellanrum för bästa resultat.

De vet hur man städar och är mycket hjälpsamma. De är diskreta för det krävs ett stort förtroende från våra kunder att få vara i era hem och arbetsplatseer. Regelbunden utbildning i materialhantering och ergonomi. 

Vi är effektiva och snabbt på plats hos er för att se hur vi kan hjälpa er. Vår personal lägger upp schemat så de städar uppifrån och ner och från fönstern mot dörren, och till sist golven. Allt för bästa resultat och minimera tidsåtgång.

Webbsidan är tillgänglig dygnet runt, vi ringer upp er så fort vi kan under kontorstid måndag - fredag 8.00 - 17.00.